Další gameplay a info o VR Ace Combat 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další gameplay a info o VR Ace Combat 7

Další gameplay a info o VR Ace Combat 7

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

20. 9. 2018 11:05
Reklama

S pomalu se přibližujícím datem vydání nového dílu série Ace Combat se po dlouhém mlčení roztrhl pytel s novými informacemi. Ve včerejší novince jsme informovali o bonusech k předobjednávkám a nyní se zaměříme na VR složku hry a ukázku jedné z misí.

Obsah pro virtuální realitu v Ace Combat 7 bude oddělen od zbytku hry. Bude se jednat o 3 unikátní mise a spoustu menších drobností. Jednou z nich bude možnost prohlédnout si v hangáru jeden ze čtyř letounů, které byly pro VR mód pečlivě vymodelovány. Po usednutí do kokpitu se rozhlížením ve VR helmě pokocháme plně funkčním interiérem a budeme moci vlastním pohledem zaměřovat nepřátele. Ve hře bude přítomný i mód „Air Show“, ve kterém budeme sledovat letecké přehlídky.

Gameplay video ukazuje jednu z příběhových misí s názvem „First Contact“. Po krátkém úvodním briefingu se jde do akce. Ve stíhacím letounu Mitsubishi F-2 bude naším úkolem zničit několik radarů umístěných do skalnaté krajiny. Na ukázku se podívejte sami pod novinkou, pro úplnost už jen doplním, že hra běží na standartní verzi PS4.

Ace Combat 7: Skies Unknown dorazí 18. ledna na Xbox i PlayStation a 1. února také na PC. Všechny verze naleznete ke koupi i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama