Rating prozradil novinky pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rating prozradil novinky pro PS4

Rating prozradil novinky pro PS4

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 9. 2018 10:50 4
Reklama

Občas se stane, že se díky ratingové organizaci dozvíme o existenci her, které ještě nebyly oficiálně oznámené. U korejského ratingu to není poprvé a nejspíše ani naposled. Z nedávné doby si například můžete pamatovat předčasné odhalení Fortnitu pro Nintendo Switch nebo existence Hitmana 2. Jak jistě dobře víte, obě tyto informace se následně potvrdily, takže nevidíme důvod, proč nevěřit i novinkám. Hráči na PlayStationu 4 se tedy mohou těšit na další populární battle royale PlayersUnknown’s Battlegrounds. K tomu ještě rating dostaly Castlevania Symphony of the Night a Rondo of Blood.

S příchodem PUBG na PlayStation 4 přijde Xbox o velké lákadlo. Zatím nevíme, kdy se vydání chystá, ale vzhledem k tomu, že se hra na Xboxu zanedlouho přehoupne do verze 1.0, tak na to pravděpodobně nebudeme muset čekat dlouho. Po tom, co se skrz rating dostaly tyto informace na povrch, jistě také nepotrvá dlouho a PUBG pro PlayStation bude odhaleno oficiálně.

Rating prozradil novinky pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz

V případě Castlevanie by pak mělo jít o kolekci výše zmíněných dílů zvanou Requiem. Je tady riziko, že by nemusela vyjít na západě, ale vzhledem k tomu, že rating dostala japonská i anglická verze, moc se o to nebojíme. Oba díly, které v kolekci najdete, jsou mezi fanoušky považovány za jedny z nejlepších. Momentálně je potvrzená jen verze pro PlayStation 4, ale nebylo vyloučeno, že se kolekce dostane i na ostatní platformy.

Rating prozradil novinky pro PS4
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama