Kingdom Hearts 3 dostává nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kingdom Hearts 3 dostává nový trailer

Kingdom Hearts 3 dostává nový trailer

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 9. 2018 08:54
Reklama

I když jsme na letošní E3 viděli víc než dost trailerů na velmi očekávané JRPG Kingdom Hearts 3, tak nám vývojáři stále chtějí ukázat víc. Tentokrát tak učinili k příležitosti konání veletrhu Tokyo Game Show. V Japonsku se na hru snad těší více než v jakékoliv jiné části světa, takže její přítomnost na TGS není velkým překvapením.

Nové Kingdom Hearts vypadá opravdu nádherně. Vývoj sice trvá už více než 5 let, ale to čekání rozhodně stojí za to. Sora se setká se spoustou postav z Disney univerza. Opět se ukázal například Jack Sparrow z Pirátů z Karibiku a postavy z Frozenu také nesmí chybět. Ve hře jich bude samozřejmě mnohem více.

Pokud byste si i vy chtěli zahrát třetí Kingdom Hearts, ale bojíte se, že se budete ztrácet v příběhu, tak přesně pro vás si tvůrci připravili několik epizod seriálu, který zrekapituluje všechny předchozí důležité události. Nic vám tedy nebude bránit tomu, abyste se mohli 29. ledna pustit do hraní na PlayStationu 4 nebo Xboxu One. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama