Expanze do Sea of Thieves odložena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Expanze do Sea of Thieves odložena

Expanze do Sea of Thieves odložena

Martin Nahodil

Martin Nahodil

18. 9. 2018 07:50
Reklama

O pirátském kooperativním dobrodružství z dílen studia Rare jsme už zase nějaký ten pátek neslyšeli i přes to, že do něj měl průběžně proudit nový obsah. Další dávku měli hráči dostat už zítra, ale nakonec si budou muset počkat až do příštího týdne.

Vývojáři ve vyjádření uvádějí, že to nebylo lehké rozhodnutí, ale prý chtějí hráčům dát nový obsah v té nejlepší možné formě a na to potřebují ještě pár dní. “Jsme si vědomi toho, že některé hráče jsme zklamali, ale naší prioritou je dát hráčům naprosto stabilní, naleštěný a nezabugovaný zážitek a díky tomu týdnu navíc budeme moci vychytat všechny zbývající nedostatky.”

Výkonný producent Joe Neate pak v zevrubnějším rozboru na fóru sdělil komunitě, že se v expanzi vyskytl komplexnější problém, na jehož řešení momentálně pracuje většina týmu. Hlavním problémem je neustálé padání hry, což by hráče rozhodně nepotěšilo. Je tedy docela logické, že nechtějí nový obsah vypouštět do světa v takovém stavu.

Rozšíření Forsaken Shores, které mimo jiné přidá do hry novou vulkanickou oblast jménem Devil’s Roar, do hry přijde 27. září. Samozřejmě jako všechny ostatní přídavky bude pro všechny hráče zcela zdarma. Je pro vás toto rozšíření důvodem, proč se k Sea of Thieves vrátit, nebo vás nechává naprosto chladnými? Dejte nám vědět do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama