Oznámen remaster Assassin’s Creed III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámen remaster Assassin’s Creed III

Oznámen remaster Assassin’s Creed III

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 9. 2018 05:21 9
Reklama

Určitě si vzpomenete na season pass k Far Cry 5, kdy hráči získali mimo jiné také kopii hry Far Cry 3. Přibalování předchozích dílů té či oné série je možná novou firemní politikou Ubisoftu. Za investici do dražších edicí Assassin’s Creed Odyssey obdrží hráči kromě dvou DLC také remaster Assassin’s Creed III.

Vylepšená verze nabídne 4K rozlišení a podporu HDR, vyšší rozlišení textur, dokonalejší nasvícení a další menší úpravy. Obsahovat bude také veškeré přídavky. Do servisu zamířil také Assassin’s Creed Liberation, který se rovněž dočká remasteru. Pro některé hráče jde možná o pádný důvod k zakoupení season passu. Ten bude dostupný zvlášť, je ale také součástí specialní a zlaté edice.

Zajímavé jsou také informace k plánovaným DLC. Ubisoft hodlá servírovat další obsah postupně, tedy epizodicky. Obě DLC budou obsahovat tři epizody, v nichž se hráči ponoří hlouběji do mýtů kolem bratrstva zabijáků. Legacy of the First Blade představí prvního člověka, který používal skrytou čepel. Dozvíme se tedy další podrobnosti k historii řádu asasínů. The Fate of Atlantis zase postaví hráče před úkol odhalit tajemství bájné Atlantidy, přičemž se pravděpodobně setkají s řadou mytických bytostí. Epizody by měly vycházet po šesti týdnech. Připraven je však také obsah zdarma pro všechny majitele hry - The Lost Tales of Greece.

Co na season pass říkáte? Přesvědčí vás remaster Assassin’s Creed III k jeho zakoupení? Hra vychází 5. října na PlayStation 4, Xbox One a PC. Předobjednat si jí můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama