Dočkáme se Sunset Overdrive 2?
i Zdroj: Insomniac Games / Microsoft
Novinka Dočkáme se Sunset Overdrive 2?

Dočkáme se Sunset Overdrive 2?

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

14. 9. 2018 14:20
Reklama

Pamatujete si na šílenou freestylovou akci Sunset Overdrive? Jednalo se o jednu z prvních (a škarohlíd by mohl dodat, že i posledních) exkluzivit pro Xbox One, a přestože si z recenzí neodnášela zlé známky (průměrné metaskóre 81/100), pravděpodobně se neprodávala úplně nejlépe.

Zkušení vývojáři z Insomniac Games, stojící kupříkladu i za skvělým Spider-Manem nebo Ratchetem & Clankem, však na hru vzpomínají v dobrém, a rádi by se jí v budoucnu znovu věnovali. Přání v rozhovoru pro IGN vyjádřil Ted Price, CEO společnosti.

„Myslím že jedna ze skvělých věcí na startu nové značky a následných sequelech je to, že ty nejtěžší rozhodnutí jste museli udělat právě v prvním díle. Když už jej máte za sebou, tak máte tón hry, hlavního hrdinu, mechanismy, které fungovaly. Víte, co hráči rádi měli, a co naopak ne, takže udělat sequel jakékoliv naší značky, kupříkladu Sunset Overdrive, je pro nás možností, jak fanouškům dodat něco mnohem lepšího než originál, tudíž bychom to rádi udělali. Právě u Sunset Overdrive je to o načasování, ale vím, že existuje spousta lidí, kteří hru milují, a fanoušci se nás na sequel často ptají.“

Price se již v minulosti nechal slyšet, že případný sequel, který by Insomniac Games koncipovali jako obrovský projekt, si žádá velkého partnera, díky kterému by se hra podívala na vícero platforem. Na otázky, zdali se na pokračování již pracuje, Price v minulosti odpověděl velice prostě: „Zeptejte se Microsoftu.“ A žádné nové informace nemáme ani o počítačovém portu dílu prvního, o jehož pravděpodobné existenci jsme vás informovali v květnu.

Těšíte se na případné pokračování Sunset Overdrive, a stojíte vůbec o port prvního dílu na počítače? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama