Blackout v CoD má 88 hráčů. Bude jich 100?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blackout v CoD má 88 hráčů. Bude jich 100?

Blackout v CoD má 88 hráčů. Bude jich 100?

David Plecháček

David Plecháček

13. 9. 2018 08:39 2
Reklama

Taktika Treyarchu se nám líbí. I takový gigant, který spadá pod Activision, si nebyl s příchodem battle royale do Call of Duty jistý, jak stabilní infrastrukturu dokáže vytvořit, a tak vsadil na „jistotu“ – nastavil režim Blackout pro osmdesát hráčů. A začal testovat.

Otevřenou betaverzi prvního AAA battle royale si můžete vyzkoušet na PS4 i vy, na ostatních platformách budete mít možnost v pátek, respektive v sobotu. Možná jste si všimli, že poslední patch situaci s maximálním počtem hráčů změnil. Call of Duty jich začalo spojovat o osm více. Není to mnoho, ale Treyarch zjišťuje své možnosti a posouvá je dál. A je možné, že se do konce betaverze dostane na magickou stovku.

Už od začátku jsme nicméně podotýkali, že snazší situaci mají vývojáři z DICE, kteří ve svém Battlefieldu mají větší mapy přizpůsobené pro větší počet hráčů. Call of Duty se vždy spíše soustředilo na menší, ale o to intenzivnější souboje.

Je proto otázka, jestli se bude vyšší zaplněnost světa v Blackout vůbec vývojářům líbit Odhadnout správný poměr mezi velikostí mapy a počtem hráčů totiž může být pro zábavnost naprosto klíčové. Možná se tak Treyarch ani posouvat nebude a opravdu jen testuje jiné, další varianty. Ale možná byste si měli zvykat, že tolik volného prostoru na mapě při launchi nebude.

Na druhou stranu, battle royale v Battlefieldu nebude při launchi vůbec...

Nové Call of Duty: Black Ops 4 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama