Absolver čeká expanze Downfall
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Absolver čeká expanze Downfall

Absolver čeká expanze Downfall

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 9. 2018 08:55 1
Reklama

Bojová survival záležitost Absolver, která nedávno byla součástí nabídky her zdarma v PlayStation Plus, se dočká nového rozšíření. Studio Sloclap dnes oznámilo, že Downfall do hry přibyde 25. září a přinese s sebou několik velkých novinek.

Tou první je nový mód, který se jmenuje stejně jako samotná expanze. V něm se vypravíte do Adalianských dolů, kde budete sami nebo ve skupinkách bojovat o Gleam. Ten pak můžete využít k zisku zkušeností nebo nového vybavení. Pokaždé, když se do hraní tohoto módu pustíte, bude to trochu jiné. Nepřátelé budou silnější a může vás překvapit nový boss.

Expanze také představí nový bojový styl jménem Faejin. Ten bude určen hlavně pro zkušené hráče Absolveru, protože k jeho ovládnutí budete potřebovat pokročilé dovednosti. Faejin jako takový je inspirovaný bojovým stylem Jeet Kune Do, který používal slavný Bruce Lee. Samozřejmě k tomu patří i několik nových emotů a vybavení.

Nakonec budou upraveny souboje mezi hráči v režimu School Challenges. V něm se soutěží o co nejlepší umístění v žebříčcích, které jsou v expanzi také předělány. Ranky se budou updatovat po každé sezóně a od toho se také bude odvíjet vaše odměna. Pokud jste Absolver získali v rámci PS Plus, Downfall je další důvod, proč se do něj pustit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama