Vychází arkádové závody Super Street
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází arkádové závody Super Street

Vychází arkádové závody Super Street

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 9. 2018 10:30 3
Reklama

V dnešní době už nevychází tolik arkádových závodních her, jako tomu bylo v minulosti a když už se nějaká objeví, ne vždy to dopadne úplně nejlépe. Možná, že Super Street: The Game od studia Lion Castle Entertainment, bude jednou z těch lepších. Budete si tady svoje vozidlo skládat kousek po kousku a závodit s ním můžete v různých módech a prostředích.

Jedním z prvků, kterými se vývojáři chlubí, je kompletní zničitelnost auta. Svoje vozidlo opravdu můžete roztřískat na jednotlivé součástky. A že bude co rozbíjet. Celkově si budete moci auto sestavit z více jak 700 různých částí, mezi kterými najdete úpravy interiéru i exteriéru. Samozřejmě dojde i na modifikace motorů. Svoje vozidlo si zkrátka můžete upravit podle svého gusta.

Jen grafika Super Street v konkurenci dnešních her moc neoslní. I kdejaká mobilní záležitost se může pochlubit lepším vizuálním zpracováním než tento titul. Na druhou stranu ale jen tak někde nenajdete podobný model poškození. Super Street: The Game si můžete zahrát na PC, PlayStationu 4 nebo Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama