PUBG kvůli Black Ops 4 přichází o hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PUBG kvůli Black Ops 4 přichází o hráče

PUBG kvůli Black Ops 4 přichází o hráče

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 9. 2018 11:55 14
Reklama

Nové Call of Duty ještě ani nevyšlo a jedna z nejúspěšnějších battle royale her už pocítila, jaký potenciál v sobě Black Ops 4 může ukrývat. I přes to, že PlayerUnknown’s Battlegrounds před několika měsíci předběhl v popularitě Fortnite, tak se mu stále dařilo více než dobře. Nyní se ale se spuštěním bety nového Call of Duty propadly počty současně hrajících hráčů pod 1 milion. Menší čísla PUBG v tomto roce ještě nezaznamenalo.

Dle našeho názoru je to ale jenom začátek. Zatím totiž probíhá private beta, do které dostali přístup jen hráči, kteří si hru předobjednali. S jejím vydáním bude úbytek hráčů určitě znatelnější. Prozatím jsou ohlasy na battle royale mód Blackout výborné a vývojáři už díky zpětné vazbě od hráčů chystají úpravy některých mechanik.

Zatím všechno hraje do karet novému Call of Duty. I přes to, že PUBG se chystá na obrovský update, stále jsou tady problémy s optimalizací, bugy a hlavně cheatery. Místo toho, aby vývojáři z Bluehole Studios pracovali na těchto věcech ještě v early accessu, raději se soustředili na přidávání nových skinů. To se pak nemohou divit, že hráči vyhledávají jinou alternativu.

Call of Duty: Black Ops 4 vychází 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama