DICE teasují Battlefield V, dnes nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE teasují Battlefield V, dnes nový trailer

DICE teasují Battlefield V, dnes nový trailer

Marek Selinger

Marek Selinger

16. 8. 2018 07:40
Reklama

Byť jsme vám včera přinesli zprávy o ne příliš velké spokojenosti fanoušků Battlefieldu V s prozatímní marketingovou kampaní hry, studiu DICE nezbývá nic jiného, než v ní pokračovat. Její součástí je i lákání na druhé kolo alpha testování, potažmo nadcházející Gamescom.

Vývojáři vydali hned tři krátké ukázky, které pocházejí z traileru, jehož plné verze bychom se měli dočkat již během dnešního dne. Ten ponese název „Devastation of Rotterdam“, a již dle názvu je jasné, na co bude zaměřen. Nicméně hned první krátká ukázka zveřejněná na oficiálním YouTube kanálu hry pochází z oblasti severní Afriky, kde se bude jedna část hry taktéž odehrávat. To naznačuje, že bychom se v traileru mohli dočkat záběrů z více lokalit než jen ze zmíněného Rotterdamu. Naproti tomu druhý teaser se už zcela určitě odehrává v tomto nizozemském přístavním městě. A konečně třetí video je velmi neurčité, však posuďte sami v níže přiloženém videu.

Krom toho můžeme během těchto krátkých videí zpozorovat proklamované novinek jako kupříkladu systém fortifikace či editace postav a vozidel. Komunita ihned začala spekulovat, že rotterdamská mapa převezme štafetu po mapě Amiens z Battlefieldu 1, která je populární pro možnost bitvy v městské zástavbě. Tak či tak, během dnešního odpoledne by mělo EA uvolnit celý trailer, který vám samozřejmě přineseme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama