Tvůrci Tennis World Tour se omlouvají
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Tennis World Tour se omlouvají

Tvůrci Tennis World Tour se omlouvají

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

15. 8. 2018 12:45 3
Reklama

Tennis World Tour byl hrou, do které mnozí příznivci sportu gentlemanů vkládali své naděje. Hned po vydání se však přišlo na to, že hra vyšla ve velmi nekompletním stavu, což ve své recenzi ostatně reflektoval i Tadeáš, který jí udělil poměrně nekompromisní hodnocení.

To nutně rezultovalo ve vlnu hráčské nevole, kteří si za poměrně vysokou cenu koupili nedodělaný produkt, který bojuje s přehršlem bugů a nedostatkem obsahu. Vývojáři z Big Ben Interactive tak na oficiálním Twitteru hry zveřejnili rozsáhlou omluvu, ve které se kají za momentální stav hry.

„Chtěli bychom se omluvit za pomalé tempo updatů po vydání Tennis World Tour. Herní vývoj je komplexní proces, a i přes naši neustálou tvrdou práci jsme narazili na několik překážek, které nám nabouraly plánovaný rozvrh. Jsme odhodlaní k tomu, abychom vám přinesli fantastický tenisový zážitek pro všechny, kdo si hru koupili. V průběhu minulých týdnů jsme nonstop pracovali na nápravě všech problémů a brzy se s vámi budeme moci podělit o další informace. Omlouváme se za čekání a chtěli bychom vám poděkovat za vaši trpělivost a porozumění.“

Dovedeme si sice představit, že hráčům, kteří si Tennis World Tour zakoupili, omluva náladu příliš nevylepší, budeme ale doufat v to, že se vývojářům podaří převést sliby v realitu a několik měsíců po vydání se tak konečně dočkáme kompletního tenisového zážitku, který na trhu již drahnou dobu chybí. Pokud jste povahou dobrodruzi a chcete hře dát šanci, můžete si ji zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama