Představen nový mód pro Black Ops 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představen nový mód pro Black Ops 4

Představen nový mód pro Black Ops 4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 8. 2018 13:42
Reklama

Studio Treyarch má jistě velmi napilno. Zanedlouho startuje druhý betatest Call of Duty: Black Ops 4. Vývojářům jistě přinese potřebnou zpětnou vazbu a spolu s ní také šanci k optimalizaci hry. Aby toho neměli málo, oznámili nyní nový mód, který pojmenovali velmi jednoduše - Heist.

U nového módu je patrná lehká inspirace u rivalské série Battlefield, konkrétně u dílu Battlefield: Hardline, kde tento mód existuje dokonce pod stejným jménem. O co v něm jde? Dva nepřátelské týmy po pěti hráčích mají za úkol najít tašku s penězi a úspěšně jí doručit na konkrétní místo. Oproti jiným herním režimům se Heist liší tím, že hráči jsou po zasažení nejprve omráčeni. Než zemřou, mohou být svými parťáky rehabilitováni. Tento mechanismus by se měl objevit také v chystaném battle-royale módu Blackout.

Heist proměňuje také systém progrese. Hráči nezačínají s vlastní výbavou, ale pouze s pistolí. Lepší zbraně, perky a vybavení mohou pořídit za získané peníze. Munice bude omezená, hráči si však mohou doplnit zásoby na bojišti, stejně jako své zdraví.

Nový mód bude k vyzkoušení v betě, která startuje již dnes na všech plánovaných platformách. Přístup do ní můžete získat předobjednáním hry. Případně můžete počkat do zítřka, kdy je naplánována otevřená beta na PC.

Call of Duty: Black Ops 4 vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One 12. října, hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama