Insomniac Games chválí Rocksteady
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Insomniac Games chválí Rocksteady

Insomniac Games chválí Rocksteady

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

10. 8. 2018 15:10
Reklama

Chystaný Spider-Man je bezesporu jednou z nejočekávanějších her letošního roku. Podle prvních dojmů to vypadá, že si Insomniac Games dali na vývoji skutečně záležet a hráče čeká skvělý zážitek. Superhrdinové to ve světě videoher neměli vždy úplně lehké, mnoho titulů nedokázalo předvést přesvědčivý výkon. To si v Insomniac Games moc dobře uvědomují. Svůj vzor si však zvolili správně.

Kreativní ředitel Bryan Itihar v rozhovoru pro server Segment Next zdroj inspirace neskrýval. „Ano, hráli jsme hry ze série Batman Arkham. Mnoho fanoušků se nás ptalo, jak se chceme vyrovnat se standardem, který tato série nastavila. Rocksteady skutečně definovali standard kvalitní superhrdinské hry a my chceme být na stejné úrovni,” řekl Itihar. V Rocksteady jistě musí mít z jeho slov radost.

Itihar se také rozpovídal o roli Mary Jane. Peter Parker se totiž nachází v situacích, kdy potřebuje poradit, na někoho se spolehnout, mít kolem sebe někoho důležitého. Přestože je Peter superhrdina, může si dle jeho slov dovolit požádat o pomoc, aniž by se musel cítit provinile. Kdo by mu ale měl pomáhat? Podle Ithara to nemohl být nikdo jiný, než Mary Jane.

Bylo ale potřeba vytvořit pro ní vhodnou roli. V minulosti se na scéně objevila jako herečka a majitelka klubu. To se však vývojářům do krámu nehodilo. „Nakonec jsme se rozhodovali spíš podle toho, co jsme očekávali od Petera a jeho cesty. Role Mary Jane toho byla výsledkem, jejím úkolem je vše vybalancovat,” prohlásil Itihar. Mary Jane nakonec ve hře působí jako investigativní novinářka.

Včera jsme se dočkali nových záběrů přímo ze hry. Pokud vám video uteklo, můžete se podívat níže. Spider-Man vychází 7. září exkluzivně na PlayStation 4. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama