Ve vývoji jsou nové Diablo projekty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve vývoji jsou nové Diablo projekty

Ve vývoji jsou nové Diablo projekty

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

8. 8. 2018 16:30 11
Reklama

Blizzard se v posledních letech a měsících plně věnuje Overwatchi, do toho občas přijde nějaký ten datadisk do World of Warcraft… Až by člověka ovládl pocit, že na značku Diablo se u Blizzardu úplně zapomnělo. Ale realita by od tohoto pocitu nemohla být odlišnější.

Jedna z komunitních manažerek Blizzardu totiž na Facebookovém profilu série potvrdila, že série se vrátí zpět hned s několika novými projekty, přičemž některé se chystají dříve, jiné zase později. Některé ze zmíněných projektů by se navíc měly ukázat ještě tento rok, vypadá to tedy, že poslední čtvrtletí kalendářního roku 2018 nebude zajímavé jen z pohledu her vydaných, ale i těch oznámených.

O nových projektech se spekuluje již několik měsíců, Blizzard tehdy totiž sháněl návrháře dungeonů pro nový a dosud neoznámený Diablo projekt. Jako poměrně pravděpodobný se jeví port Diabla 3 na Nintendo Switch, o dalších titulech se zatím ani nezačalo spekulovat. Je to ještě hodně divoké a spekulativní, ale pravděpodobně můžeme očekávat i regulérní Diablo 4, případně nějaký prequel nebo spin-off.

A jaký je názor vás, našich fanoušků? Co byste ze série Diablo chtěli, to pravděpodobně víme, je ale nějaký projekt, který byste od Blizzardu v této souvislosti opravdu vidět nechtěli? Nebojte se podělit do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama