Detroit se chlubí slušnými prodeji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detroit se chlubí slušnými prodeji

Detroit se chlubí slušnými prodeji

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 8. 2018 10:18 6
Reklama

Francouzské studio Quantic Dream pod vedením Davida Cage už vyprodukovalo několik povětšinou kladně přijatých příběhových her. Poslední příspěvek z letošního května s názvem Detroit: Become Human, vycházející exkluzivně pro PlayStation 4 si nejen v naší recenzi odnesl velmi slušné hodnocení a zdá se, že hře se velmi dobře daří i z hlediska prodejů.

Na twitterovém účtu Detroitu se totiž objevila informace, že hra za více než dva měsíce na trhu prodala už přes 1,5 milionu kopií. S tímto číslem může být Sony v pozici vydavatele velice spokojená i vzhledem k tomu, že předchozí titul studia Heavy Rain z roku 2010 sice prodal za stejné období po vydání zhruba o 500 000 kopií méně, přesto se pro Sony stal jednou z nejvýdělečnějších značek. Vysokým prodejům, které přesáhly 5 milionů kusů, pomohlo i znovuvydání pro aktuální PlayStation v roce 2016.

Zajímavostí je, že hráči v Detroitu dohromady strávili už přes 20 milionů hodin. Zážitky tří androidů se i podle ohlasů hráčů řadí mezi ty delší příběhové adventury, což v dnešní době často kontroverzní délky her rozhodně vítáme. O úspěchu hry je v této době už více méně rozhodnuto, a proto lze předpokládat, že spolupráce Quantic Dream a Sony bude dále pokračovat. Možná, že právě dalším dílem této hry. Pokud jste Detroit: Become Human ještě nevyzkoušeli, můžete si ho pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama