Příští Assassin’s Creed z Japonska?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští Assassin’s Creed z Japonska?

Příští Assassin’s Creed z Japonska?

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

3. 8. 2018 15:45 25
Reklama

Pokud jste se před několika lety zeptali jakéhokoliv fanouška série Assassin’s Creed, kde by se měl odehrávat další díl, pravděpodobně Vám odpověděl jedním místem z pětice Paříž, Londýn, Egypt, Řecko nebo Japonsko. První tři jmenované už máme úspěšně za sebou a Řecko se na nás přiřítí na začátku října, z výčtu tak zbývá jen Japonsko. A i toho se možná brzy dočkáme.

Fanoušci si totiž všimli zajímavých symbolů z poslední cutscény z Assassin’s Creed 3. Ta vedle sebe zobrazuje postupně tři symboly – Horovo oko, písmeno Omega a bránu Torii. Tedy symbol Egypta, Řecka a Japonska, což perfektně sedí do posloupnosti dílů Origins, Odyssey a… Co třeba Osaka? Informace samozřejmě není nijak oficiálně potvrzená, přesto se jedná o zajímavou symboliku, která by nakonec k dílu zasazeném ve feudálním Japonsku opravdu mohla vést.

Příští Assassin’s Creed z Japonska?
i Zdroj: Hrej.cz

Idea Assassin’s Creed v Japonsku a Číně se v sérii vlastně již objevila, a to konkrétně v moderní časové linii v pirátském dílu Black Flag. V hráčům přístupných e-mailech se tvůrci této možnosti sice vysmáli, to ale nemusí zobrazovat opravdový postoj studia – a to zvláště v situaci, ve které se poslední neevropské díly série staly velmi komerčně úspěšnými.

A jaký je váš názor, milí čtenáři? Přáli byste si Assassina z Japonska, nebo potají doufáte v jiný časoprostor? Nebojte se o své názory a nápady podělit v naší diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama