Navštivte svět mrtvých ve Flipping Death
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Navštivte svět mrtvých ve Flipping Death

Navštivte svět mrtvých ve Flipping Death

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 8. 2018 09:13
Reklama

Studio Zoink Games se v záři reflektorů objevilo díky programu EA Originals, pod jehož záštitou vytvořilo fantaskní plošinovku Fe. Na kontě však mají také další zajímavé kousky, například komediální počin Stick It to The Man, zajímavý především pro bláznivý humor a originální herní mechanizmy. Zoink Games se nyní připravují na vydání další hry. Na první pohled je jasné, že s posledně jmenovaným titulem má leccos společného.

Také u Flipping Death se hráči hodně nasmějí. Vývojáři mají unikátní smysl pro humor, což je patrné již z traileru. Žánru plošinovek zůstávají autoři věrni. Nyní se chystají vyprávět příběh Penny Doewood. Penny zemřela nepěknou smrtí, načež se ocitla ve světě mrtvých. A protože dosavadní smrtka toho má plné zuby, poprosí Penny, aby jí v důležitém poslání zastoupila. Penny tím získává unikátní schopnost.

Tou unikátní schopností je možnost vstoupit do živé bytosti a do jisté míry ovlivňovat její chování. Zde přichází na scénu zajímavý mechanizmus, kdy se scéna doslova otočí na druhou stranu, do světa živých. V nové kůži je potřeba vyřešit jednoduché hádanky a pomoci tak duchům s jejich problémy. Pak se Penny možná dozví, proč a jak vlastně zemřela.

Unikátní vizuální styl doplňuje skvělé nazvučení, zejména pak vtipný dabing jednotlivých postav. Když připočteme odvážnou kombinaci žánru plošinovek s klasickou příběhovou adventurou, máme zaděláno na unikátní herní počin. Ten je navíc téměř hotov. Hra vychází již 7. srpna na Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama