Dragon Age 4 možná přijde v roce 2020
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dragon Age 4 možná přijde v roce 2020

Dragon Age 4 možná přijde v roce 2020

Martin Nahodil

Martin Nahodil

2. 8. 2018 09:38
Reklama

Momentálně se veškerá pozornost ve studiu BioWare zaměřuje na dokončení nového kooperativního RPG Anthem, ale s velkou pravděpodobností už kutí i nějaký další projekt. Nedávno jsme od jednoho z vývojářů slyšeli, že po Anthemu se chtějí vrátit k jedné ze starších značek a jelikož poslední Mass Effect vyšel teprve loni a k licenci na Star Wars se jen tak nedostanou, je asi jasné, co se na nás chystá.

Nové informace pocházejí z řeckého webu IGN, který vyzpovídal jednoho ze zaměstnanců studia BioWare. Nevíme, o koho se jednalo, ale ten někdo řekl, že momentálně pracují na dalším doposud neoznámeném projektu. Jméno sice neprozradil, ale prý má jít o zajetou značku studia se středověkou tématikou. Sice mohl rovnou říct, že se jedná o fantasy, ale kdyby se pracovalo na novém Mass Effectu, nejspíš by zmínil jiné zasazení.

Není to poprvé, co slyšíme o zatím neoznámeném projektu od BioWare. Greg Ellis, který propůjčil svůj hlas Cullenovi, se po smršti dotazů na svém twitterovém účtu prořekl, že pracuje na "ikonické videoherní sérii od společnosti, jejíž jméno začíná písmenem B".

Dle informací od zdroje řeckého IGN se vývoj Dragon Age 4 momentálně nachází ve fázi, kdy se řeší hlavně dabing. Zároveň s tím se prý také zmínil, že by vydání mělo přijít někdy během roku 2020. Rádi bychom se o dalším Dragon Age dozvěděli více, ale ještě není ten správný čas. Máme jen trochu obavy, aby na něj vůbec došlo. Hráči z Anthemu nejsou zrovna nadšení a pokud neuspěje, může to pro BioWare znamenat velké problémy. Ale tak snad všechno dobře dopadne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama