Vývoj Lords of the Fallen 2 restartován
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Lords of the Fallen 2 restartován

Vývoj Lords of the Fallen 2 restartován

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

1. 8. 2018 13:15 3
Reklama

Jak jsme vás informovali před zhruba dvěma měsíci, vývoj Lords of the Fallen 2 byl svěřen studiu Defiant, které přebralo žezlo po polských CI Games. Nové studio však nebude jedinou změnou, která vývoj druhého dílu ambiciózního RPG postihne.

Defiant Studios totiž nebyli spokojení s kvalitou materiálu, který jim zanechal předchozí lídr projektu, Tomasz Gop. Vývoj Lords of the Fallen 2 tedy začne znovu, od úplného začátku. Princip hry se samozřejmě měnit nebude, pořád se bude jednat o akční RPG, vzdávající hold sérii Dark Souls. Nový však bude engine, in-house Fledge totiž nahradí Unreal Engine 4. Vývojářský tým Defiant sice dle svých vlastních slov zatím nemá žádné hlubší zkušenosti s vývojem RPG, bere to ale spíše jako svoji výhodu.

Studio se skládá z veteránů z vývoje Just Cause, pomáhali také s L.A. Noire nebo Warframe, nejedná se tedy o žádné „bažanty“. A přestože má ve vývoji ještě jednu novou značku, možnost práce na LotF 2 se Defiantu jevila tak zajímavou, že se jí okamžitě chytli za pačesy. Jejich cílem je změna škatulky z „klonu Dark Souls“ na „plnohodnotného konkurenta Dark Souls“, čehož chtějí dosáhnout novými nápady a originálními mechanikami, které prvnímu dílu do velké míry chyběly.

Největší důraz budou Defiant klást na herní zážitek, kdy se snaží úzce zaměřit na několik důležitých prvků, které se pokusí vyleštit k dokonalosti. Na hře pracuje poměrně malý tým (údajně maximálně několik desítek členů), přesto se do ní dle slov tvůrců investuje velké množství finančních prostředků. A kdy tedy uvidíme výsledek? Několik let si ještě určitě počkáme, Lords of the Fallen 2 totiž zatím žije pouze ve fázi konceptů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama