DICE rozdává DLC a One X patch k BF1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE rozdává DLC a One X patch k BF1

DICE rozdává DLC a One X patch k BF1

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

1. 8. 2018 14:00 4
Reklama

Battlefield 1 brzy oslaví druhý rok od vydání, a při té příležitosti si pro něj vývojáři z DICE naplánovali několik příjemných novinek, z nichž tou nejdůležitější je pravděpodobně plnohodnotná podpora Xbox One X.

Ta dorazila v rámci včerejšího velkého letního updatu, díky kterému byste si měli na nejvýkonnější konzoli této generace konečně zahrát s HDR a ve 4K, které je podle všeho dokonce nativní. Nepodařilo se nám sice zjistit, v jakém frameratu hra běží, dle ohlasů některých hráčů se však v některých chvílích propadá pod hranici 30 FPS, a to i na původních Xboxech, které 4K rozlišení nedostaly.

Věříme však tomu, že problematickou plynulost vývojáři brzy opraví, a letní patch tak všem hráčům na Xboxu i jiných platformách udělá radost – kromě výše zmíněného totiž obsahuje celou řádku oprav a vylepšení. A pokud vás neobšťastní samotný patch, tak se vám DICE určitě zavděčí DLC Apocalypse, které celý týden nabízí zdarma ke stažení na všech platformách. Apocalypse vyšlo v únoru a přináší do hry tři nové mapy a jeden nový mód.

A pokud náhodou vlastníte starší díl Battlefield 4, můžete si do něj (opět na všech platformách) zdarma stáhnout DLC Naval Strike a China Rising. DICE tak pokračuje v sympatických gestech, kdy minulý měsíc hráčům taktéž rozdalo jedno DLC do Battlefield 1 a Battlefield 4.

Pokud Battlefield 1 nevlastníte, můžete jej zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama