Za týden vyjde na PS4 plná verze BR H1Z1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za týden vyjde na PS4 plná verze BR H1Z1

Za týden vyjde na PS4 plná verze BR H1Z1

David Plecháček

David Plecháček

31. 7. 2018 09:53
Reklama

Battle royale tu byl dávno před Fortnite a dokonce i před PlayerUnknonw's Battlegrounds. Sám autor druhé zmíněné hry, Brendan Greene, spolupracoval na akci H1Z1. Ta v sobě skrývala hru ne nepodobnou DayZ, ale taktéž právě hru se sto lidmi bojujícími o přežití. A právě ta část začala po příchodu PUBG skomírat. Urychleně opustila early access a zamířila i na konzole. To jí možná zachránilo život.

Na PS4 v každém případě H1Z1 zamířilo pouze do bety. Ta byla sice otevřená a vyzkoušet si jí mohl každý, a i přes prvních pár zádrhelů fungovala dobře. Na PlayStationu navíc nemá příliš konkurence – ano, je tam stále dominantní Fortnite, ale co se týče „realisticky“ graficky zpracovaných her, taková tam není snad ani jedna.

Teď už se ale vývojáři nebojí spustit hru, která byla dříve na Steamu velice populární, do ostrého provozu ani na konzoli. H1Z1 vyjde definitivně 7. srpna, přičemž zůstane k dispozici jako free-to-play titul. Součástí hry se tak stanou pochopitelně i trofeje a k dispozici budou i nové bundly s různými odměnami.

Zapojíte se do bitvy i vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama