Mexiko Lara obdivuje za zvuků Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mexiko Lara obdivuje za zvuků Uncharted

Mexiko Lara obdivuje za zvuků Uncharted

David Plecháček

David Plecháček

31. 7. 2018 09:06 5
Reklama

V minulém díle jsme si řekli, že Lara vždy v nebezpečných situacích přežije. A když ne, tak se o nebezpečné kaskadérské kousky musí pokoušet tak dlouho, dokud to nevyjde. Mexiko je v tomto ohledu bohatou studnicí nebezpečenství, ale zatímco minulé video se soustředilo jen na ně, tentokrát jde o krásy starobylé země jako takové.

Lara Croft tentokrát zamíří především na nehostinný Yucatán. Právě tam se nachází největší klenot dávné civilizace včetně monumentu Chichén Itzá, pozůstatku mayského města, který je zařazený v seznamu novodobých sedmi divů světa. Mayové ale obývali oblast i jihovýchodně od území Mexika, tedy například Guatemalu, kde se taktéž nachází mnoho dobových nalezišť.

I sličná dobrodružka musí ocenit krásu a majestátnost těchto jedinečných scenerií, které se vždy objeví nečekaně na kraji džungle. Za zvuků dramatické hudby se ale kromě jiného prochází v tak typických kobkách. Mimochodem, když už je řeč o hudbě... Skladba Cornered Grega Edmonsona byla součástí soundtracku k Uncharted 2: Among Thieves. Náhoda, nebo cílené rýpnutí si?

Shadow of the Tomb Raider si můžete pořídit na Xzone.cz. Hra vychází 14. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama