4K záběry z PC verze Yakuza 0
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 4K záběry z PC verze Yakuza 0

4K záběry z PC verze Yakuza 0

David Plecháček

David Plecháček

30. 7. 2018 10:00 1
Reklama

Yakuza 0 se poprvé objevila před třemi lety, dokonce už na PlayStationu 3. Ve stejný okamžik ale rovnou vyšla i na současnou generaci. Obě tato vydání ale platí jen pro Japonsko, zde na západě jsme si museli dva roky počkat. Majitelé PlayStationu 3 se nedočkali vůbec. Nicméně i po dalším roce si nultou Yakuzu budou moci vychutnat další hráči.

Pozítří totiž prequel dalším dílům série vyjde i na osobních počítačích. Jedná se o zajímavou možnost, jak do této série naskočit, nevlastníte-li žádnou z konzolí, kde Yakuza kdy vyšla. Protože ale víme, jak zapálení hráči mezi námi jsou, určitě vás zajímá, jak hra na PC vypadá.

To dokumentují videa pořízená ve 4K. Ani tak se kvůli YouTube nejedná o identickou verzi, kterou uvidíte na svých vlastních počítačích, pokud máte na 4K dostatečné množství výkonu, ale určitou vypovídající hodnotu tyto záběry mají. A navíc si můžete připomenout, jak Yakuza 0 vypadá, protože mezi tím u nás v dubnu vyšla Yakuza 6. Nic takového, jako chatovací místnost s předpřipravenými videi reálných svlékajících se žen, Zero ale bohužel nenabízí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama