Polská akce Devil’s Hunt vyjde příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Polská akce Devil’s Hunt vyjde příští rok

Polská akce Devil’s Hunt vyjde příští rok

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

29. 7. 2018 09:57 2
Reklama

Polské hry, to nejsou jenom Cyberpunk 2077 a Zaklínač. O této zemi v souvislosti s hrami slýcháme čím dál častěji. Nedávno založené studio Layopi Games rozšiřuje už tak širokou základnu nových, ambiciózních studií, které se budou se svými prvotinami ucházet o přízeň hráčů.

Nově oznámený titul se jmenuje Devil’s Hunt a v roli akčního hrdiny Desmonda nás zavede do pekla, kde zuří válka mezi anděly a démony. Hra bude inspirovaná polskou novelou Equilibrium od Paweła Leśniaka a podle slov autorů bude kromě akce hodně orientovaná na příběh. Autoři se mimo jiné chlubí množstvím graficky kvalitních cutscén, kterých má ve hře být téměř ke stovce. Náš hrdina s nadpřirozenými schopnostmi se bude moci přidat k jedné ze stran konfliktu a rozhodnout tak o osudu světa.

Vývojáři pro Devil’s Hunt zvolili pohled ze třetí osoby a podle jednoho ze screenshotů se boj bude odehrávat převážně nablízko. Z obrázku můžeme vidět nejen možnost volby mezi lehkým a těžkým útokem, ale dojde i na úskoky a vykrývání ran Desmondových protivníků. Dalším prvkem hratelnosti bude možnost přepínat se mezi lidskou a démonickou podobou, přičemž každá z nich bude mít při cestování pekelnými branami své výhody a nevýhody.

O datu vydání zatím víme pouze to, že by se hra měla objevit někdy během podzimu příštího roku. Ujme se jí vydavatel 1C Company a vyjde na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama