Scorestreaky lákají do bety Black Ops 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Scorestreaky lákají do bety Black Ops 4

Scorestreaky lákají do bety Black Ops 4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

28. 7. 2018 06:56
Reklama

Uzavřená beta Call of Duty: Black Ops 4 se nezadržitelně blíží a neuplyne den, aby nás autoři nelákali na její vyzkoušení. Nový díl bude v rámci série přelomový především absencí příběhové kampaně, a tudíž se i beta zaměří na hru více hráčů. Pokud se ale těšíte na nový battle royale mód Blackout, budete zklamaní. Ten totiž dostane v září samostatný test, jehož přesné datum zatím není známo.

Beta Black Ops 4 začne už příští pátek a bude exkluzivně dostupná všem, kteří si hru předobjednali na PlayStation 4. Tedy kromě výjimky pro uživatele amerického providera internetového připojení a kabelové televize Xfinity, který svým zákazníkům kódy do bety rozdává zdarma. O něčem takovém si u nás ale můžeme nechat jenom zdát.

Během víkendového testu budou k dispozici klasické multiplayerové módy známé z předchozích dílů, doplněné o nový režim pojmenovaný Control. Ten je zaměřený na obsazování a držení důležitých míst na mapě, jak to známe z konkurenčních her. Aby hra trochu zvolnila tempo, je novinka mimo jiné ozvláštněna limitem na 25 životů pro každý tým, čímž se přiblíží více taktickým módům.

Kromě nového herního režimu si hráči vyzkouší nové zbraně. Mezi ně patří útočná puška VAPR-XKG, SMG MX9 a taktická puška Swordfish. V posledním twitterovém příspěvku autoři připomínají přítomnost scorestreaků, z nichž se některé vrací, ale přibydou i zcela nové. Těšit se můžeme třeba na Hellstorm Missile z Black Ops 3 nebo na nový Strike Team.

Call of Duty: Black Ops 4 vychází 12. října a pořídit si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama