Jaké tituly ukáže na Gamescomu Konami?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaké tituly ukáže na Gamescomu Konami?

Jaké tituly ukáže na Gamescomu Konami?

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

27. 7. 2018 13:50
Reklama

Do letošního Gamescomu zbývají tři týdny, právě teď je tedy nejlepší čas na odhalení přítomných titulů. Tak to cítí minimálně Konami, které zveřejnilo poměrně krátký seznam všech svých na výstavě dostupných titulů.

A pokud si je japonská společnost neschovává na poslední chvíli, nečekají nás žádná velká překvapení. Vlajkovou lodí jejího line-upu je bezpochyby Pro Evolution Soccer 2019, fotbalový simulátor, který v plné verzi vychází už 28. srpna. Hodlá předvést novinky v podobě viditelného a hru ovlivňujícího systému únavy, přepracované střelby, vylepšené fyziky míče a samozřejmě předvede také vylepšenou grafiku.

Na stánku mu budou dělat společnost méně známé tituly, z nichž pravděpodobně největším bude PS4 remaster druhého dílu mecha akce Zone of the Enders, nesoucí název Zone of the Enders: The 2nd Runner MARS. Po jeho boku bude stát Hyper Sports R, kolekce sportů pro Nintendo Switch, seznam pak zakončuje karetní hra Yu-Gi-Oh! Duel Links, která si po necelých dvou letech od vydání na počítačích našla cestu na mobilní platformy.

Co na line-up Konami říkáte vy, naši čtenáři? Jste s tituly spokojeni, nebo vám naopak nějaký favorit ve výčtu chybí? Nebojte se o názor podělit do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama