Dying Light 2 přinese moderní dobu temna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dying Light 2 přinese moderní dobu temna

Dying Light 2 přinese moderní dobu temna

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 7. 2018 14:06 5
Reklama

Zombíci ovládli celý svět a zbytek lidské populace se snaží přežít jak to jenom jde. Nějak tak by se dala popsat každá druhá zombie hra. Vývojáři z Techlandu to ale chtějí ve druhém díle parkurového Dying Light dotáhnout na vyšší úroveň. Lidstvo se totiž musí vzdát většiny moderních technologií, a tak přichází období, které nazývají moderní dobou temna.

Samozřejmě to neznamená, že se vrátíme do středověkých časů. Stále budeme nacházet i moderní zbraně, ale většinou se spíš setkáme s moderními verzemi středověkého vybavení. Hlavní designér Tymon Smektala se v rozhovoru pro web GamingBolt podělil o informace ohledně soubojů a zbraní. Hlavní dotaz směřoval k tomu, jestli bude moci hráč používat i zbraně na dálku. “Soustředíme se na souboje na blízko, ale na záběrech si můžete všimnout lučištníků. Budou k dispozici luky i kuše. Hra je zasazená v moderním období temna, takže všechno bude působit jako ze středověku, i když vizuálně to vypadá moderně,” řekl Smektala.

Samozřejmě nesměla chybět ani zmínka o vylepšené umělé inteligenci, se kterou se chlubili už při oznámení hry. Zajímavě pak zní i systém morálky mezi NPC. Obyvatelé zdejšího světa by měli na vaše činy reagovat přesně tak, jako skuteční lidé v post-apokalyptickém světě.

Už uplynulo 15 let od doby, co lidé poprvé museli bojovat proti zdejší nákaze. Naděje na nalezení protilátky je prakticky nulová a poslední přeživší zkrátka dělají co mohou, aby se dožili dalšího dne. Celé to navíc vypadá zatraceně dobře. Dying Light 2 zatím nemá konkrétní datum vydání, odhady směřují na jaro příštího roku. Předobjednat si ho můžete již nyní na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama