Jaký je příběh sci-fi souls-like hry Immortal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaký je příběh sci-fi souls-like hry Immortal

Jaký je příběh sci-fi souls-like hry Immortal

David Plecháček

David Plecháček

26. 7. 2018 11:47 1
Reklama

Chtěli byste si projít Dark Souls, Bloodborne, Nioh nebo jakoukoliv podobnou hru se samopalem v ruce? Bláznivá představa. Vývojáře z Toadman Interactive to pravděpodobně napadlo a dokázali na tomto základě vytvořit celou hru Immortal. My už jsme si ji (spolu s vámi) zahráli letos na jaře v alfa verzi. Datum vydání se nicméně kvapem blíží, a protože v této netradiční soulsovce půjde i o příběh, nové video se soustředí právě na něj.

Kompletní příběh budeme muset prozkoumat až v samotné hře, ale nástin se neliší od archetypů, které jsme viděli už několikrát. Ano, vesmírem se opět šíří síly, které mohou znamenat konec všeho. Je jen na nás, abychom tomu zabránili. Na naší cestě budeme čelit věcem, které měly být zapomenuty, a temnotě, která nás pohltí, pokud jí budeme čelit příliš dlouho.

Z toho ale nelze usuzovat, jakým směrem se hra vydá. Jak moc exaktní příběh vlastně bude vyprávět a kolik si toho bude muset člověk najít sám. Zdá se, že Immortal: Unchained ale bude oproti titulům Hidetaky Mijazakiho mnohem lineárnější. Ani alfa nám ale nedala jednoznačnou odpověď, takže se musíme nechat překvapit. Třeba vedle zajímavého mixu automatických zbraní a zbraní na krátkou vzdálenost nabídne i vyprávění, v němž bude více, než se na první pohled zdá.

Immortal: Unchained vychází už 7. září, a to na PlayStationu 4, Xboxu One a pochopitelně také na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama