Kochejte se zimou ve Forza Horizon 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kochejte se zimou ve Forza Horizon 4

Kochejte se zimou ve Forza Horizon 4

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

25. 7. 2018 12:20
Reklama

Asi nebudeme přehánět, když prohlásíme, že Forza Horizon 4 bude s velkou pravděpodobností největší závodní událostí roku. Vývojáři z Playground Games jsou si samozřejmě vysokým indexem očekávání hry vědomi, a tak nás v poslední době rádi teasují více než hodinu dlouhými gameplay záběry ze hry.

Ty poměrně detailně ukazují jednotlivá roční období, jejichž střídání by mělo být jedním z hlavních taháků extrémně ambiciózního titulu. Dnes se konečně dostalo i na zimu – a musíme uznat, že sněhová pokrývka hře neskutečně sluší.

Kromě závodů a open-worldového ježdění se ve videu také dočkáme ukázek menu, mapy nebo Forzathon obchodu, ve kterém budete moci za nasbírané body kupovat věci, po kterých toužíte, ale dílem náhody jste je zatím nezískali. Tyto předměty budou k dispozici nezávislé na ročním období a jejich nabídka se bude měnit každý týden.

Pokud ve vzduchu čicháte mikrotransakce, tak minimálně v této části hry vás tvůrci potěší – ve Forzathon obchodu totiž nebudete mít možnost zaplatit ani reálnými penězi, ani klasickou herní měnou.

Pokud vás video nadchlo, Forza Horizon 4 si můžete předobjednat na Xzone. Vychází již 2. října, a to na Xbox One a Windows 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama