Spider-Man dostává speciální edici PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spider-Man dostává speciální edici PS4

Spider-Man dostává speciální edici PS4

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

20. 7. 2018 15:30 3
Reklama

Již jen necelé dva měsíce nás dělí od příchodu Spider-Mana na konzole od Sony, reklamní masáž se tedy začíná rozjíždět na plné obrátky. Už za sebou máme trailery a spoustu informací o herním světě, teď tedy zákonitě přišly na řadu i speciální limitované edice PS4.

A musíme uznat, že barevná kombinace červené a bílé je zatraceně sexy. Nedovedeme vám sice zaručit, že podobně budou o nové pavoučí kolekci smýšlet i vaše drahé polovičky, pokud jim konzoli hrdě vystavíte u televize – to jsou ale rizika, které snad opravdové fanoušky Spider-Mana nemohou rozhodit.

Speciální vydání zahrnuje nový design konzole a ovladače, samotnou hru a kód na stažení DLC The City That Never Sleeps. Bundle se týká všech konzolí z rodiny PS4, tedy PS4 Pro, PS4 1TB i PS4 500 GB. Pokud pak teskníte nad tím, že už doma máte klasickou černou PS4 a na tuhle vám tím pádem nezbývá místo nebo trpělivost spolubydlících, můžete si užít alespoň nový příběhový trailer, který si zažil premiéru na včerejším Comic-Conu v San Diegu.

Spider-Man vychází už sedmého září, předobjednávku hry si můžete zařídit na Xzone, kde k ní dostanete i prďáckou messenger brašnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama