Dráček Spyro v novém gameplay traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dráček Spyro v novém gameplay traileru

Dráček Spyro v novém gameplay traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 7. 2018 08:20
Reklama

Na konci minulého měsíce se konečně předělávka prvních tří dílů Crashe Bandicoota dostala na všechny platformy. Pro milovníky skákaček to ale není jediné, na co se letos mohou těšit. Už za dva měsíce totiž přichází obroda klasické série s fialovým dráčkem v hlavní roli.

I přes to, že Spyro vychází za docela krátkou chvíli, jsme z něj viděli poměrně málo. Nově se můžete podívat na více než 10 minut z druhého dílu trilogie. Stejně jako v případě Crashovy N'Sane trilogy je opravdu vidět, že na tom vývojáři opravdu zapracovali. Tentokrát ale předělávku nemá na starosti studio Vicarious Vision. Spyra dostali do rukou lidé z Toys for Bob. S tímto jménem jste se v minulosti mohli setkat třeba u série Skylanders, ve které se ostatně Spyro také objevil.

Crash při uvedení na ostatní platformy slaví opět velké úspěchy a podobný scénář se očekává i u Spyra. Doufejme, že dobré prodeje dají Activisionu najevo, že o takové skákačky je zájem i v dnešní době a v budoucnu se třeba dočkáme dalšího plnohodnotného dílu některé z našich oblíbených sérií.

Spyro Reignited Trilogy je zatím oznámená jen pro PlayStation 4 a Xbox One. Zatím bychom ale nevyloučili možnost, že se v budoucnu podívá i na další platformy. Předobjednat si ji můžete už nyní na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama