"Zaklínač se jednou vrátí," říká CDPR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Zaklínač se jednou vrátí," říká CDPR

"Zaklínač se jednou vrátí," říká CDPR

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 7. 2018 14:38 14
Reklama

Geralt zakončil svoje putování ve třetím díle herní trilogie, konkrétně v datadisku O víně a krvi. Momentálně se veškeré síly v CD Projektu RED věnují jejich dalšímu obřímu RPG Cyberpunk 2077. I přes to jsou ale stále dotazováni ohledně značky Zaklínač.

Adam Kicinski, který zastává pozici CEO studia, v rozhovoru pro polský web Bankier řekl, že se jednoho dne k jejich nejpopulárnější značce určitě vrátí. "První tři Zaklínači byli zamýšleni jako trilogie, takže jednoduše nemůžeme pojmenovat další hru 'Zaklínač 4'. To samozřejmě neznamená, že navždy opustíme svět Zaklínače. Zaklínač je jedna ze dvou značek, na kterých chceme budovat naši společnost. V tuto chvíli vám ale bohužel nemůžu prozradit víc," řekl Kicinski.

Je logické, že se chtějí k Zaklínači po tak obrovském úspěchu vrátit i kdyby už v něm neměl hlavní roli hrát Geralt. Pokud ale neproběhne nějaký únik, jak je v dnešní době zvykem, o pokračování se v blízké budoucnosti rozhodně nedozvíme. Přeci jen neznáme ani datum vydání Cyberpunku 2077. Některé odhady míří až na rok 2020 a pokud má být příští Zaklínač zase o něco větší, ještě dalších pár let bude ve vývoji. Nám ale prozatím stačí, že CD Projekt nehodlá na jedno z nejlepších RPG v herní historii zapomenout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama