S Ride 3 kolem známého Lago di Garda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S Ride 3 kolem známého Lago di Garda

S Ride 3 kolem známého Lago di Garda

David Plecháček

David Plecháček

11. 7. 2018 16:33 1
Reklama

Jestli je nějaká série od vývojářů z Milestone kvalitní, je to Ride. Opravdu, ani první, ani druhý díl sice nebyly darem shůry, přesto měl na poměry další tvorby něco do sebe. Uvidíme, jak si povede díl třetí, který vyjde 8. listopadu. Společnost jej představila relativně brzy a stále je spousta času před námi, ale není od věci připomínka, že je Ride 3 na cestě.

Jak jinak by se závodní hra mohla připomenout, než videem. Z Milána je to kousek ke slavnému Lago di Garda, kolem kterého povede jedna z tratí. Nu dobře, kolem kterého je možná silný pojem. Pokud jste fanoušky motorismu obecně, možná jste projížděli po slavné Strada della Forra, silnici směřující k a částečně lemující právě Lago di Garda. A ano, právě tudy jedna z tratí Ride 3 povede.

Strada della Forra je nebezpečně úzká silnice klikatící se kaňonem, který vytvořila dnes už malá říčka Brasa. Po stranách jsou strmé skály, a tak dolů k silnici nedopadá příliš slunečního světla. Drsné podmínky, úzká vozovka, ale také dechberoucí výjevy z ní udělaly jednu z nejkrásnějších cest Itálie a celé Evropy. A také ráj pro motocyklisty – na auta prakticky není místo.

S takovou silnicí si museli dát Milestone pořádně záležet, a právě to je obsahem videa. Vývojáři použili moderní technologie, aby zachytili jedinečnou atmosféru celé cesty a zachovali tak její ráz. Tak když nic, tak alespoň světoznámá silnice bude důvodem, proč se na Ride 3 těšit. Ale my věříme, že třetí díl potvrdí určitou kvalitu, kterou zrovna tato série má. Předobjednat si jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama