Seriál God of War (zatím) nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Seriál God of War (zatím) nebude

Seriál God of War (zatím) nebude

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 7. 2018 08:25 1
Reklama

Příběh Kratose a jeho syna Atreuse se řadí nejen mezi nejlepší hry tohoto roku, ale i této generace konzolí. Není se tedy co divit, že by někteří lidé viděli hraný seriál právě na základě God Of War, tak jako je to v plánu v případě Zaklínače, kterého se ujal Netflix.

Na internetu se vyrojily spekulace, že by tento gigant mohl zpracovat svůj pohled i na svět Boha války. Ono se není čemu divit, vyprávění příběhu je něco, v čem poslední God Of War exceluje. Bohužel však přišla špatná zpráva přímo od režiséra hry, Coryho Barloga, který veškeré naděje fanoušky ukončil s tím, že žádný seriál s Kratosem v hlavní roli se nechystá. Ale každá špatná zpráva se pojí s dobrou, že ano? A ta v našem případě je taková, že Barlog sám je otevřen myšlence, aby se jeho hra stala předobrazem pro televizní seriál. Sám tak trochu v nadsázce navrhl, jestli by se toho rovnou nemohl ujmout právě Netflix. Takže třeba za pár let se opravdu seriálu podle God Of War nakonec dočkáme…

Ono je to s filmy a seriály podle her těžké, protože ve většině případů prostě nemůžou uspokojit původní fandy her. Známe tolik příkladů, kdy režisér a jeho tým nedokázali využít potenciál herní předlohy,  ať se už se jedná o Assassin’s Creed, Need for Speed či Hitmana. Rozporuplně byl přijat i Warcraft nebo Tomb Raider z letošního jara. Filmy (a seriály) podle her to tedy nemají vůbec jednoduché, snad by se s již zmíněným Zaklínačem mohlo začít blýskat na lepší časy.

God Of War si můžete pořídit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama