Division 2 bude v jádru stejné, ale vylepšené
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Division 2 bude v jádru stejné, ale vylepšené

Division 2 bude v jádru stejné, ale vylepšené

David Plecháček

David Plecháček

10. 7. 2018 11:09
Reklama

Nemusíme se bát, že by se koncept Divisionu oproti prvnímu dílu posunul. Dvojka bude představovat přesně to, co od hry čekáme, a pokud jste někdy přemýšleli nad tím, že by se z ní stalo například další Destiny, něměli byste pravdu. Hráče v rozhovoru pro Aus Gamers uklidnil ředitel vývoje studia Massive Mathias Karlson.

„Celou hru od kampaně až po end-game včetně můžete projít sami. Samozřejmě ten samý obsah můžete projít i v kooperaci dvou, tří nebo čtyř hráčů. Nebo projít raid v osmi ve dvou skupinách,“ potvrdil. Stejně jako první The Division, i tentokrát tak půjde v jádru o singleplayerovou hru, v jejíž světě nepotkáte skutečné hráče, dokud je sami do své seance nepozvete.

Karlson ale hovořil i o dílčích změnách. Ať už samostatně, nebo v coopu, v obou případech uvidíte, jaké mají vaše akce ve vašem světě následky. New York působil v určitém ohledu liduprázdně, mrtvolně, hlavní město Spojených států ale takové nebude. Jednotlivé questy, úkoly a vlastně celý příběh zapříčiní jinou náladu přeživších. Možná jim dopřejete trochu víry nebo naděje. Budou vám vděční. Nebo je naopak zklamete.

Tento prvek udělá z The Division 2 mnohem uvěřitelnější zážitek a živější hru než posledně. „Zlepšení životní situace obyvatel vyústí v jejich lepší výbavu, v lepší schopnost na daném místě přežít, ale také následně mnohem ochotněji pomohou vám,“ dodal režisér jednoho z největších studií Ubisoftu. Svět se bude neustále měnit i dílem náhodných událostí, a vy tak dost možná rozhodnete o tom, kdo přežije, a kdo nikoliv.

Rozhovor byl samozřejmě mnohem obsáhlejší, nicméně by se dal shrnout tak, že první Division byla lekce, ze které musí vývojáři vytěžit co nejvíce. Základ ale fungoval a překopání systému tak není na místě. The Division 2 vyjde 15. března, předobjednat jej můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama