Darksiders v listopadu se sběratelskou edicí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Darksiders v listopadu se sběratelskou edicí

Darksiders v listopadu se sběratelskou edicí

David Plecháček

David Plecháček

10. 7. 2018 09:59 1
Reklama

Není únik jako únik. Zatímco v mnoha případech je lepší zůstat obezřetný a nevyvozovat předčasné záběry, tak pokud datum vydání proletí Microsoft Store, můžeme informaci považovat za potvrzenou. A opravdu. THQ Nordic oficiálně potvrdilo, že třetí Darksiders vyjde na konci listopadu.

Všechny informace uvedené dříve samozřejmě platí. Hra vyjde 27. listopadu, platformami zůstávají PC, Xbox One a PlayStation 4, hru dokončuje studio Gunfire Games složené téměř výhradně z bývalých zaměstnanců týmu Vigil a v hlavní roli bude sličná, ale také zběsilá a zuřivá Fury.

To jsou všechny údaje, které do základu potřebujeme vědět – a které jsme vlastně věděli ještě před napsáním této novinky. Abychom ale neopakovali věci již jednou vyřčené, můžeme se zaměřit na taktéž představenou sběratelskou edici. Ta bude v prémiovém balení obsahovat steelbook se hrou, artbook, soundtrack, speciální DLC balíček s novým brněním, ale především 29 cm vysokou sošku hlavní hrdinky.

Vyjma sběratelské edice se bude nabízet i apokalyptický box vysoký 117 centimetrů pro opravdové fajnšmekry. Kromě obsahu sběratelské edice bude navíc obsahovat poctivý pěticentimetrový amulet, nástěnný rolovaný plakát 77 x 100 cm, a také sošky dvou předchozích jezdců apokalypsy, tedy Války a Smrti a též postavu Vulgrima. Všechny tři sošky budou o čtyři centimetry nižší než čtvrtá soška samotné Fury.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama