Serious Sam 4 nebude mít otevřený svět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Serious Sam 4 nebude mít otevřený svět

Serious Sam 4 nebude mít otevřený svět

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 6. 2018 10:32 6
Reklama

Tvořit hry s otevřeným světem je v současnosti bezesporu jeden z nejvýraznějších trendů. Studio Croteam ale do těchto vod nezavítá. Čtvrtý díl šílené střílečky Serious Sam bude v tomhle ohledu tradičnější.

Z Planet Badass jsme viděli zatím jen kratičký teaser, ale přímo na E3 byla prezentována i gameplay ukázka. Její hlavní náplní bylo samozřejmě především kosení stovek nepřátel, ale také z ní vyplynulo, že Serious Sam 4 nebude mít jeden otevřený svět. Hra bude obsahovat několik tradičních levelů, ale jejich rozloha bude několikanásobně větší než v předchozích dílech. Konkrétně byl představen level zasazený ve Francii, který měl prý rozlohu 80 mil čtverečních. V jednu chvíli na Sama může naběhnout až 100 tisíc nepřátel.

Po stránce hratelnosti by mělo jít o starého dobrého Serious Sama, takže prst ze spouště zbraně sundáte opravdu výjimečně. Nově budeme moci řídit vozidla a stejně jako ve starých dílech si zahrajeme hned ve šestnácti lidech. Část výše zmiňovaného gameplaye se přeci jen dostala na internet, takže se sami můžete podívat, jak Serious Sam 4 vypadá v běhu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama