UPDATE: Fornite je na Nintendu Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Fornite je na Nintendu Switch

UPDATE: Fornite je na Nintendu Switch

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 6. 2018 07:50 4
Reklama
UPDATE

Dle nových informací již funguje crossplay mezi PC a Nintendem Switch, takže mimo hru je stále jen PlayStation 4. Pokud vás dále zajímá, jak si Fortnite na Switchi vede, pak vězte, že si ho jen za prvních 24 hodin stáhlo přes 2 milióny uživatelů.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

PC, Mac, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Android a nyní i Nintendo Switch. Fortnite se rozšiřuje do všech koutů herního světa a přenosná konzole Ninteda samozřejmě nemohla být výjimkou.

S vydáním jsme se zároveň dočkali i odpovědi na otázku, zda bude hra kromě battle royale módu obsahovat i svou PvE část s honosným názvem Save the World, kde jsme se bránili přicházejícím vlnám nepřátel. Odpověď vás možná zklame, ale této jinak placené části se Nintendo Switch nedočkalo. Dle informací poskytuných serveru Gamespot, se zmíněný PvE mód pro Nintendo ani nechystá.

S vydáním nové verze jsme se dočkali i traileru, který samozřejmě odkazuje na to, že Fortnite je možné hrát zcela zdarma. Mimo jiné video ukazuje vnitřek létajícího autobusu či první pojízdné "vozidlo" ve hře - nákupní košík. Epic Games zatím umožňuje pouze crossplay mezi PC a PS4, zatímco Xbox a Nintendo (zatím) hrají samostatně. Uvidíme ale, co přinese budoucnost.

Již dříve jsme psali o tom, že společnost Epic Games uvolnila na výhry v eSportu pro Fortnite na dvě miliardy českých korun. Na serveru The Esports Hub již nyní najdeme i zápasy právě pro platformu Nintendo Switch.

Možná vás zklame a zároveň překvapí, že pro hraní na Nintendu nemůžete využít stejný Fortnite účet, jaký případně používáte na PS4. Nebyly potvrzeny ani některé zprávy, že Nintendo nebude mít k dispozici voice chat. Ten totiž k dispozici bude a to bez nutnosti využití mobilní aplikace Nintenda. Zatím sice ve hře není, ale již od čtvrtka se můžeme se spoluhráči domlouvat na libovolných strategiích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama