Cyberpunk 2077 bude mít FPS pohled
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 bude mít FPS pohled

Cyberpunk 2077 bude mít FPS pohled

Martin Nahodil

Martin Nahodil

14. 6. 2018 15:03 15
Reklama

Kromě naleštěného traileru, který se ukázal na závěr konference MIcrosoftu, přivezli vývojáři z CD Projekt RED na E3 téměř hodinové hands-off demo. Netrvalo dlouho a už tady máme spoustu informací o jedné z neočekávanějších her součastnosti.

Doposud jsme ze hry samotné vlastně nic neviděli, takže někoho může překvapit, že celou hru si projdeme v pohledu první osoby. Jen v sekvencích, kde usedneme za volant se kamera přesune. Kyle Rowley z CD Projektu v E3 show GameSpotu řekl, že strávili opravdu velké množství času s tímto detailním cyberpunkovým světem zasazeným v Night City. "Všechno jsme to tvořili sami, dokázali jsme navodit hutnou atmosféru. Opravdu chceme, aby hráči cítili tu depresi a fakt, že obří korporace utlačují obyčejné lidi. Právě proto, abychom tohle co nejlépe zpracovali a vtáhli hráče do našeho světa, jsme zvolili pohled z první osoby."

Rowley také řekl, že Cyberpunk 2077 není střílečka s RPG prvky, ale RPG s prvky střílečky. Možná vám to přijde jako slovíčkaření, ale když se nad tím zamyslíte, v těchto definicích je docela podstatný rozdíl. Prý můžeme očekávat všechny prvky, které k jejich hrám patřili i v minulosti. Samozřejmě přibydou i věci navíc. Jednou z nich je třeba tvorba vlastního charakteru. Jen jméno máme pevně určené. Ať už budete hrát za muže nebo za ženu, vždycky se budete jmenovat V. Nebylo by to správné RPG, kdyby chyběl propracovaný systém vývoje. Cyberpunk bude obsahovat hned několik takových systémů.

Spekulovalo se i o multiplayerové části hry. K tomu se vyjádřil quest designer Patrick Mills. "Multiplayer máme ve vývoji, ale až hra dorazí do obchodů, budete si moci koupit jen čistě singleplayerový zážitek. Na to se teď soustředíme nejvíce, na RPG zážitek pro jednoho hráče. Chtěli jsme nejdříve doděla tohle, než se začneme poohlížet po jiných možnostech."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama