Souboje 150 versus 150 v AC Odyssey
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Souboje 150 versus 150 v AC Odyssey

Souboje 150 versus 150 v AC Odyssey

Marek Selinger

Marek Selinger

13. 6. 2018 10:44 18
Reklama

Zdá se, že Ubisoft opět najel na každoroční vydávání nového dílu ze série Assassin’s Creed. Poté, co si po dílu Syndicate vzala franšíza roční pauzu, jsme se dočkali jakéhosi rebootu skrze díl Origins, který byl všeobecně chválen za vnesení svěžího větru do tak trochu už upadající série. Na něj (možná až moc) bude navazovat letošní pokračování Odyssey.

Jeho dějištěm se stane antické Řecko a časově bude zasazeno ještě před Origins. Na E3 konferenci Ubisoftu jsme se dočkali úplně prvních záběrů přímo z hraní, a byť někteří fanoušci naříkali, že půjde pouze o reskin loňského dílu, některé změny jsme přeci jen zaznamenali, ať už jde o možnost výběrů jedné ze dvou postav, či ovlivňování dialogů pomocí volitelných odpovědí. V posledních hodinách zaplavily internet další hodiny gameplaye videí, ve kterých je vidět opětovný důraz na námořní souboje, které by měly hrát daleko větší roli než v Origins. Oproti tomu úplnou novinkou jsou až gigantické souboje 300 bojovníků (150 vs. 150), které působí až epicky. Zde launchový titul Xboxu One, Ryse: Son of Rome, může opravdu jen tiše závidět. Dle vyjádření tvůrců nebude povinné se těchto bitev účastnit, avšak jejich ignorování by mělo mít dopad na další dění ve hře.

Assassin’s Creed Odysey vyjde 5. října, snad i s českými titulky, jak jsme si v posledních letech v případě Ubisoftu zvykli. Samozřejmě si ho můžete předobjednat na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama