TLOU Part II předvádí agresivní gameplay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TLOU Part II předvádí agresivní gameplay

TLOU Part II předvádí agresivní gameplay

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

12. 6. 2018 01:22 56
Reklama

První díl The Last of Us z roku 2013 ukázal postapokalyptický svět, ve kterém se Joel se čtrnáctiletou dívkou Ellie pokusí najít lék proti mozky požírající nákaze. Hra se pro mnohé stala tím vůbec nejlepším, co jsme si mohli na PlayStation 3 zahrát, a remaster na aktuální generaci konzolí zážitek pouze vylepšil. Po představení na PlayStation Experience před dvěma lety se nyní konečně dočkáváme gameplay traileru, který potvrzuje, že jsou vývojáři z Naughty Dog právem považováni za mistry ve svém oboru.

Události The Last of Us Part II se odehrají několik let po prvním díle. Ellie dospěla a na své cestě pokračuje bez staršího Joela. Ten se sice objevil v prvním traileru ze hry, není však vyloučeno, že se jednalo pouze o vzpomínku či představu.

Štědrý trailer, obsahující i gameplay pasáž, ukazuje vysokou grafickou kvalitu hry, jak jsme u Naughty Dog zvyklí například ze série Uncharted. Hratelnost samotná se může pochlubit řadou detailů, jako je vytahování šípů z těl nepřátel, ale i svého vlastního, pokud dostanete zásah nebo reakce na místo utrženého zranění zakrytím rány rukou.

Jak ostatně zazní i v samotném videu, z Ellie jde strach, a hra z hlediska násilí nemálo přitvrdila. Stealth pasáže budou jako v případě prvního dílu podstatnou částí hry, ale v připadě odhalení si Ellie umí s nepřáteli mnoha způsoby poradit, o čemž se můžete sami přesvědčit v traileru níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama