Serious Sam 4 inovuje starou hratelnost
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Serious Sam 4 inovuje starou hratelnost

Serious Sam 4 inovuje starou hratelnost

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

10. 6. 2018 09:14 1
Reklama

Série Serious Sam chorvatského studia Croteam patří do staré školy šílených stříleček a nový díl s podtitulem Planet Badass již podle názvu a prvních informací nebude výjimkou. Ačkoli bude hra nepochybně spoléhat na starou osvědčenou hratelnost zdá se, že od posledního dílu z hlavní série z roku 2011 se přece jen dočkáme výraznějších změn.

Serious Sam si vždy dělal terče ze všeho, co se mu připletlo do cesty. Ani tentokrát se tedy neobejde bez široké palety zbraní, které bude využívat při likvidaci nepřátel, z nichž se mnozí vrací z předchozích dílů série. Kromě nostalgického ostřelování sebevražedných fanatiků ověšených výbušninami ale hratelnost obohatí hned několik nových prvků.

První výraznější změnou bude zapojení spoluhráčů. Hra zřejmě nabídne možnost kooperace až čtyřech hráčů, jelikož vývojáři sami potvrdili přítomnost známých postav, kteří se zapojí do akce. Těmi budou Rodriguez, Jones a Hellfire, tím ale výčet nemusí končit.

Další novinkou se stane používání vozidel a s tím související větší rozloha světa. Mapa Serious Sam 4: Planet Badass nebude pravým open-worldem, přesto nabídne rozlehlejší lokace s vedlejšími úkoly, mezi kterými se budeme přesouvat pomocí nejrůznějších dopravních prostředků. Ty budou ve stylu hry opravdu bizarní, takže kromě motorky se projedeme třeba kombajnem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama