Spiderman se dočká české lokalizace
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spiderman se dočká české lokalizace

Spiderman se dočká české lokalizace

Marek Selinger

Marek Selinger

9. 6. 2018 13:30 5
Reklama

Tak nějak jsme to tušili již od doby, kdy tuto informaci propálilo samo studio Insomniac na svém Twitteru, ale dnes už to máme konečně potvrzené. Zářijový Spiderman se dočká české lokalizace v podobě titulků.

Není to ani tak dávno, co se k otázce češtin vyjádřil Petr Škaloud, který zaštituje marketingové aktivity českého Playstationu. Ten tehdy případný překlad příběhu pavoučího muže odmítl komentovat, ale dnes jsme se ze strany Sony dočkali zprávy, ze které máme radost. Po Gran Turismu Sport, God of War a Detroit: Become Human se češtiny dočká i další velká PS4 exkluzivita. K tomu připočtěme lokalizace menších her pro službu Play Link, jako Frantics či Hidden Agenda, a nezbývá nám nic jiného, než Sony pochálit. Tento přístup musí české hráče opravdu těšit.

Samotné hře by měla být věnovat značná část E3 konference Sony, zcela určitě se dočkáme nových záběrů přímo z hraní. My už jen pro jistotu připojíme ty z minulého roku a připomene, že již dnes večer se můžete přidat k dynamickému duu Vojta-Pavel, a sledovat první ze série E3 konferencí, konkrétně EA. Naše studio začíná jako již tradičně o patnáct minut dříve, tzn. v 19:45. Buďte s námi!

Spidermana si můžete předobjednat na webu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama