Dead or Alive 6 vyjde v roce 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead or Alive 6 vyjde v roce 2019

Dead or Alive 6 vyjde v roce 2019

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 6. 2018 09:05
Reklama

Po téměř sedmi letech a několika spin-off přírůstcích se série tradičních bojových her Dead or Alive rozroste o další číslovaný díl. Vydavatel Koei Tecmo počítá s vydáním na začátek roku 2019 a o vývoj se postará Team Ninja, autoři loňského hitu Nioh a všech hlavních dílů série Dead or Alive. Počítá se se všemi hlavními platformami, tedy PC, PS4 a Xbox One.

Dead or Alive 6 poběží na novém enginu a nabídne realističtější grafiku a dynamické výrazy ve tvářích bojovníků. Mimo to se můžeme těšit na vizuální změnu bojovníků v průběhu zápasu. Postavy se budou po náročnějších kombech potit a zobrazovat se budou i utržená zranění. Engine dále nabídne přepracovaný systém nasvětlení scény a podporu až 4K rozlišení.

Ačkoli se graficky hra posouvá o velký kus dopředu, z hlediska hratelnosti bychom měli být jako ryby ve známé vodě. Dead or Alive 6 bude jako v minulých dílech spoléhat na širokou škálu bojových umění. Jedinou zásadnější novinkou bude zařazení jednodušších komb pro nováčky série, ostřílení hráči z nich ale budou moci vytěžit více jejich precizním načasováním. Ze známých postav se objeví Kasumi, Hayate, Hayabusa, Helena, Jann Lee, a Zack, kteří budou doplněni dalšími známými bojovníky, ale i zcela novými postavami.

Oznámení nového dílu bylo doprovozeno krátkým trailerem, ve kterém si můžete udělat lepší představu o grafické stránce hry. Společně s galerií screenshotů ho naleznete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama