From Software se ukáže na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka From Software se ukáže na E3

From Software se ukáže na E3

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 6. 2018 08:35 12
Reklama

Doposud jsme neměli potvrzené, jestli se na největší herní výstavě roku objeví i vývojáři kultovní série Dark Souls. Díky Twitchi a jejich rozvrhu ale už víme, že se From Software na E3 jistojistě ukáže. Už by také bylo načase, aby odhalili svůj tajemný projekt, na který fanoušky lákaly kratičkým teasem jménem Shadows Die Twice.

Je stále celá řada možností, co z toho může nakonec být. Velká část fanouškovské základny předpokládá, že půjde o pokračování Bloodborne, exkluzivity pro čtvrtý PlayStation. Jiné zdroje zase mluví o Shadows Die Twice jako o zcela nové značce, která rozvine koncept jejich předchozích titulů. Na rozdíl od Dark Souls má pak mít tradičnější vyprávění příběhu.

Možnost, že by to mohl být Bloodborne 2 také popírá fakt, že Shadows Die Twice má vyjít na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Docela by nás překvapilo, kdyby se Sony takhle jednoduše vzdala exkluzivity u tak úspěšné hry. Prý už je také potvrzeno, že hra nebude mít nic společného s Dark Souls ani s Demon's Souls.

Dohadů a spekulací je spousta. Někdy můžete narazit i na tvrzení, že se From Software pokusí přivést k životu některou z jejich starších značek jako je Tenchu. Odhalení by každopádně mělo proběhnout na některé z velkých konferencí. Třetí Dark Souls se objevilo u Microsoftu, tak se tam třeba From Software ukáže i letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama