Fear of the Wolves dostává první trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fear of the Wolves dostává první trailer

Fear of the Wolves dostává první trailer

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 6. 2018 12:44 3
Reklama

Do vod v současnosti nejpopulárnějšího žánru battle royale se chystají ponořit i bývalý vývojáři série S.T.A.L.K.E.R ze studia Vostok Games se svojí novinkou Fear of the Wolves. Představu, jak bude jejich verze vypadat, si konečně můžeme udělat i díky prvnímu traileru, který ukazuje, že přežití tady rozhodně nebude jednoduché.

Vývojáři nechtějí jen obšlehnout celý koncept. Základy jsou ale stále stejné. Na mapu je hozeno 100 hráčů a přežít může jen jeden z nich. Fear of the Wolves se odehrává v radiací zpustošeném Černobylu. Hratelnost obohatí pár prvků, které jsou pro battle royale novinkou. Asi tou největší je to, že vašimi nepřáteli nebudou jen ostatní hráči. Na mapě budou oblasti s větším množstvím radioaktivity, ve kterých můžete narazit na zmutované bestie. Pokud chcete získat lepší vybavení, budete muset na jejich území zavítat. V relativně bezpečných oblastech totiž najdete jen nejzákladnější věci.

I samotná radioaktivita bude vašim nepřítelem. Ze začátku hry dle slov vývojářů vás díky adrenalinu v krvi nebude zraňovat, ale postupně se její síla zvyšuje a bez masky a speciálního obleku se neobejdete.

Vašim cílem je dostat se k helikoptéře, která je ale schopná pojmout jediného pasažéra. Místo přistání se každou hru bude měnit, takže předem nemůžete tušit, kde se odehraje závěrečná bitva o přežití.

Fear of the Wolves přidává od battle royale zajímavé prvky. Teď ještě aby to všechno fungovalo a hra by si mohla získat velmi početnou komunitu hráčů. Dorazit by měla na PC ještě v průběhu tohoto léta. Konzolisté si pak budou muset počkat na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama