Days Gone dorazí počátkem 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Days Gone dorazí počátkem 2019

Days Gone dorazí počátkem 2019

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 6. 2018 15:51 4
Reklama

Tak tohle jsme vážně nečekali. Naopak jsme si mysleli, že Days Gone doplní podzimní lineup exkluzivit Sony, ve kterém se zatím nachází jen komiksový hrdina Spiderman. Dnes vyšlo najevo, že likvidovat všudypřítomné zombíky budeme až v únoru příštího roku.

Oficiální datum, kdy se dobrodružství motorkáře Deacona dostane k hráčům, je nastaveno na 22. února 2019. Hra, která se uvedla už na E3 2016 parádními gameplay záběry, tak nabírá nečekané zpoždění. V poslední době nabrala marketingová podpora hry značnou sílu, proto jsme věřili, že šanci se ponořit do světa oživlých-mrtvých dostaneme ještě do konce letošního roku, ale bohužel si musíme počkat o něco déle. Snad to čekání však bude stát za to.

Těžko říci, jestli studio SIE Bend, které za hrou stojí, nestíhá, nebo zdali za rozhodnutím vydat hru až v nadcházejícím roce, stojí samotná Sony. Ta by se teoreticky mohla bát, že nová značka zapadne v návalu podzimních hitů v čele s Read Dead Redemption 2. Tak či tak, jsme zvědaví, co dalšího pro nás má japonský gigant nachystáno na tento podzim, protože krom již zmíněného Spidermana zatím o ničem dalším nevíme. Navíc těžko předpokládat, že jedna z her, které budou mohutně prezentovány na E3 - The Last of Us Part II, Death Stranding, a Ghost of Tsushima - by vyšla už tento podzim. Avšak v tomto případě bychom se rádi nechali překvapit.

Vývojáři při příležitosti samozřejmě vydali i nový trailer. Pokud vás dostatečně navnadí, můžete si Days Gone předobjednat v obchodě Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama