Nové Halo by mohlo mít podtitul Infinity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové Halo by mohlo mít podtitul Infinity

Nové Halo by mohlo mít podtitul Infinity

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 6. 2018 12:06 4
Reklama

Už tento víkend to v Los Angeles vypukne a my konečně zjistíme, které spekulace a úniky informací byly nakonec pravdivé. Do té doby se ale stále budou objevovat další a další. Ta dnešní se týká slavné série Microsoftu – Halo. Letos už to budou 3 roky od vydání pátého dílu, takže by se docela nabízelo, aby studio 343 Industries alespoň nastínilo, co celé ty roky kutili.

Možná se letos nedočkáme dalšího plnohodnotného pokračování. Alespoň tak to vyplývá z údajného názvu novinky, tedy Halo Infinity. S tímto názvem přišel Brad Sams z webu Thurrott.com, který už v minulosti prokázal, že jeho informace ohledně věcí spojených s Microsoftem mají nějakou váhu.

Název Infinity by mohl mít něco společného se stejnojmennou lodí sestavenou frakcí UNSC. Ve čtvrtém a pátém dílu hrála důležitou roli.

Včera jsme psali o tom, že se Microsoft letos chystá zariskovat, takže to ve výsledku nemusí být klasický FPS střílečka jako hlavní díly série, ale třeba podobná odbočka jako Halo Wars. Infinity nám evokuje to, že by mohlo nové Halo být služba. Anebo to také může dopadnou tak, že 10. června ve 22:00 uvidíme na plátně Halo: Battle Royale. Spekulací je letos mnoho. Když k tomu připočtete ještě počet oznámených titulů ještě před E3, měl by být letošní ročník opravdu velký.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama