Re-Mars-ter akce Red Faction už příští měsíc
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Re-Mars-ter akce Red Faction už příští měsíc

Re-Mars-ter akce Red Faction už příští měsíc

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 6. 2018 06:48
Reklama

Rudá planeta již brzy opět přivítá fanoušky akce Red Faction: Guerilla. Vylepšená verze s příhodným podtitulem Re-Mars-tered dorazí již 3. července. Na Zemi bude tou dobou panovat herní sucho, není důvod proč se nevydat na průzkum sousední planety.

Red Faction: Guerrilla je open-world sci-fi střílečka, jejíž příběh se odehrává zhruba 50 let po událostech původních Red Faction. V roli povstaleckého vojáka si hráči prožijí boj za nezávislost rudé planety. Hra byla ceněna především za slušnou fyziku a zničitelné prostředí. Zde by se nic měnit nemělo, vylepšený díl bude obsahovat především úpravy grafiky.

Remasterovaná verze se chlubí přepracovanou grafikou včetně podpory 4k rozlišení, vylepšeny byly také stíny, nasvícení scén a postprocessing. Nový facelift zaručí, že vyhazování věcí do vzduchu a další destrukční aktivity budou opět pastvou pro oči.

THQ Nordic navíc udělají radost všem majitelům původní hry na Steamu. Ti totiž získají remasterovanou verzi zcela zdarma. Hra vychází 3. července na Xbox, Playstation 4 a PC. Co vy? Zopakujete si „dovolenou” na Marsu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama